Diverse schapenvachten van de beste kwaliteit hebben wij in ons assortiment. Een vacht brengt direct warmte en sfeer in huis. Maar vergeet niet dat deze behaaglijkheid en zachtheid ook puur genieten is!
Alle vachten zijn met de hand geselecteerd en verkrijgbaar in natuurlijke tinten. Een natuurlijk product voor jarenlang plezier.
Stacks Image 22403
Patineerwas Les Anciens Ebenistes is op basis van bijenwas en candeliawas. Het geeft een mooie glans aan alle meubelen en houtwerk binnen in huis. Zijn UV-bestendige natuurlijke kleurpigmenten maken het mogelijk oude patina te restaureren.
Diverse kleuren hebben wij in ons assortiment, oa naturel, licht eiken, midden eiken, donker eiken en mahonie.
Stacks Image 3917
Heerlijk ambachtelijke bakmixen verkopen wij van korenmolen de Maagd uit Hulshorst. Tussen twee koppels maalstenen gemalen en dat proeft u !
Een ideale attentie ter aanvulling bij een kadootje, maar zeker ook een verwennerij voor u zelf.
Op iedere mix staat reeds beschreven wat u moet doen en wat u nodig heeft. Heel fijn. De ingrediënten verschillen per seizoen.
Wij verkopen ondermeer; veluwse kruutkoekmix, kruidkoekmix cranberry, capucino cakemix, chocolade - amandel cakemix, walnoot - honing cakemix, boeren cakemix en veluwse pannekoekmix.
Stacks Image 3343
Een hartenwens of een zakelijke boodschap, wij verkopen er diverse kaartjes voor. Direct van kunstenaars, dus altijd bijzonder !
Stacks Image 3934