Nieuwe start

Met de nieuwe locatie aan de Broederstraat 37 B heeft ‘Juffertjes voor altijd’ een flinke metamorfose ondergaan. Vanaf 10 september 2014 is de woonwinkel weer open. Wij zijn erg blij dat na een flinke verbouwing de verhuizing naar de Broederstraat 37 B eindelijk een feit is. Alhoewel de komende periode nog wel gewerkt dient te worden aan o.m. ons interieur, is het na de zomervakantie weer een goed moment om te starten.

Naast de ligging, zijn wij ook erg blij met de ruimte, hetgeen mogelijkheden biedt voor wisselende tentoonstellingen op het gebied van onder andere fotografie, schilderkunst en sieraden. Zo kunt u allereerst de fraaie foto-expositie van de internationaal topfotografe, Monique Eller, en de sieraden collectie van atelier Luz, aanschouwen.

Door de keuze van het nieuwe concept kan u de wereld van oude objecten nog beter visualiseren. Ons doel is namelijk u te laten ervaren hoe mooi deze twee elementen, oude objecten en kunst, gecombineerd kunnen worden in een hedendaags interieur.

Tot slot: deze nieuwe ruimte biedt ons ook de mogelijkheid van verhuur. Wilt u bijvoorbeeld een inspirerende ruimte huren voor een vergadering, workshop, presentatie of etentje ? Of bent u misschien op zoek naar een andere omgeving, dat oudheid en kunst ademt ? In dat geval kunnen wij u hierin mogelijk voorzien.


Kom gerust langs !
Informatie over de nieuwe winkeltijden: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: 12.30 – 17.00 uur.

Hartelijke groeten, 
Talitha van den Berg en Joke van den Berg.