Algemene Voorwaarden
  
In ieder geval:
u moet weten dat wij items uit 1900 of jonger verkopen. Veelal gebruiksgoederen met een eigen verleden. Ze zijn dus niet meer 100% gaaf. Wij zijn van mening dat juist dat verhaal glans geeft aan een ieder object! De keuze is aan u.

Bestelling:
1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met onze leverings- en betalingsvoorwaarden.
2. Bestellingen staan maximaal 3 dagen voor u gereserveerd. Indien wij uw betaling dan nog niet ontvangen hebben sturen wij u een herinnering. Bij geen betaling binnen 24 uur gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop en wordt uw bestelling geannuleerd.

Reserveren;
onder voorbehoud kunnen wij een artikel 3 dagen reserveren, een langere tijd gaat altijd in overleg. Vraag naar onze mogelijkheden.

Betaling:
1. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, verpakkingskosten en inclusief BTW.
2. Betalingen dienen binnen 3 dagen bij ons binnen te zijn (houdt u rekening met de overboekingstijd van bank naar ING!). Indien wij uw betaling dan nog niet ontvangen hebben sturen wij u een herinnering. Bij geen betaling binnen 24 uur gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop en wordt uw bestelling geannuleerd.
3. Contante betaling en pin mogelijkheid in de winkel aanwezig!

Levering:
1. Standaard probeert Juffertjes voor altijd uw bestelling als brievenbus post te verzenden en grotere afmetingen als pakketpost. De voorwaarden tav afmetingen en prijzen kunt u nalezen op postNL. Afmetingen die hier van afwijken kunnen op een andere manier afgeleverd worden. Vraag naar de mogelijkheden.
Let op; er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor verpakkingsmaterialen. Dit voor extra zorg en veiligheid. Wij zullen dit bedrag altijd vermelden.
2. Juffertjes voor altijd is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending door post. Verzenden is ten aller tijde voor risico van de koper.
3. Levering geschiedt uitsluitend na betaling.
4. Juffertjes voor altijd verpakt de artikelen met grote zorg.


Retour:
uitsluitend na onderling overleg zien wij het item retour. Na grondige bestudering (geen sporen van gebruik / schade oa) èn akkoord van onze zijde krijgt u ten aller tijde een tegoedbon. De hoogte van het bedrag betreft niet de gemaakte verzendkosten.


Kadobon:
1. Alleen te gebruiken bij Juffertjes voor Altijd.
2. Eenvoudig online te bestellen.
3. Gemakkelijk online te gebruiken. Vul bij uw bestelling altijd het kode nr. in (bij meerdere bonnen alle kodes nr.'s vermelden).
4. Tot
één jaar te gebruiken na datum.
5. Alleen geldig met handtekening van Juffertjes.
6. Niet inwisselbaar voor geld.
8. Bij mindere besteding geen geld terug.
9. Al vanaf 5 € en naar wens op te hogen.